user_mobilelogo
Nelke beschikt over een praktisch netwerk aan mensen die inzetbaar zijn voor klussen die buiten haar werkgebied liggen maar nodig zijn voor een goede afhandeling.
Samen hebben we de klus geklaard, maar zonder Nelkes kunde zou dit mij niet gelukt zijn. Ik ben haar dankbaar voor de constructieve en prettige samenwerking en kan Familiejuristen dan ook van harte aanbevelen!

- M.Y. Kuysten -
Gedurende ruim 3 jaar ben ik als vereffenaar verantwoordelijk geweest voor het afhandelen van de nalatenschap van mijn alleenstaande tante. Dit was een ingewikkelde klus omdat haar testament uit 1955 stamde en er zo op het oog geen erfgenamen waren. Gedurende de hele afwikkeling, die onder andere bestond uit het speuren naar erfgenamen (uiteindelijk gevonden in verschillende landen), verkoop van het huis, opruimen en verkopen van de inboedel, contact met de erven,... lees verder
Gedurende ruim 3 jaar ben ik als vereffenaar verantwoordelijk geweest voor het afhandelen van de nalatenschap van mijn alleenstaande tante. Dit was een ingewikkelde klus omdat haar testament uit 1955 stamde en er zo op het oog geen erfgenamen waren. Gedurende de hele afwikkeling, die onder andere bestond uit het speuren naar erfgenamen (uiteindelijk gevonden in verschillende landen), verkoop van het huis, opruimen en verkopen van de inboedel, contact met de erven, erfbelasting uitrekenen en aangifte verzorgen, omgaan met erfgenamen die hun erfdeel weigerden en zo nog veel meer, ben ik zeer deskundig bijgestaan door Nelke. Met een enorm doorzettingsvermogen en een creatieve geest zag zij steeds weer oplossingen voor de vele obstakels die we tegenkwamen. Humorvol, zorgvuldig en integer zijn kernwoorden voor haar werkwijze.

- René -
Bij de afhandeling van de erfenis en erfbelasting na het overlijden van mijn vader zijn wij zeer kundig en professioneel begeleid. Wij hebben in deze periode mede hierdoor minder zorgen gehad, met name over het fiscale aspect. De persoonlijke en professionele benadering en de nazorg hebben ons goed gedaan. Wij bevelen Nelke ten zeerste aan.

- Fam. G. Ligtvoet -
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de tweetrapsschenking. Als het mijn dochters goed uitkomt en ze tevreden zijn (het is tenslotte voor hen en hun kinderen) - en dat zijn ze - dan is het voor ons als schenkers dik in orde. Nogmaals bedankt voor de goede afwerking.

- Els -
Ik kan bestaande documenten, zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten, tegen het licht houden om te zien of deze nog voldoen aan je persoonlijke situatie en wensen, in combinatie met de continu veranderende (fiscale) wetgeving. Mocht blijken dat dit aangepast moet worden dan kan ik je voorzien van de juiste adviezen en een en ander uitwerken in een akte. Veel problemen en discussies in de toekomst zijn te voorkomen door verouderde contracten of testament aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden of (financiële)regels. 

Je kunt terecht voor advies, uitleg en opstellen inzake onder meer:
 • testamenten
 • levenstestamenten
 • (wijziging) huwelijkse voorwaarden
 • samenlevingscontracten
 • eigen bijdrage in de zorg
 • (papieren) schenkingen en schenkingsplan
 • voogdij, bewind en curatele
 • notariële volmachten
 • vaststellingsovereenkomsten
 • donorcontracten
 • rechtskeuze in huwelijkse voorwaarden
 • gezag en erkenning

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Kroes Familiejuristen
mr. P.M. (Nelke) Kroes
06-81069381
kroes@familiejuristen.nl