user_mobilelogo
Nelke beschikt over een praktisch netwerk aan mensen die inzetbaar zijn voor klussen die buiten haar werkgebied liggen maar nodig zijn voor een goede afhandeling.
Samen hebben we de klus geklaard, maar zonder Nelkes kunde zou dit mij niet gelukt zijn. Ik ben haar dankbaar voor de constructieve en prettige samenwerking en kan Familiejuristen dan ook van harte aanbevelen!

- M.Y. Kuysten -
Gedurende ruim 3 jaar ben ik als vereffenaar verantwoordelijk geweest voor het afhandelen van de nalatenschap van mijn alleenstaande tante. Dit was een ingewikkelde klus omdat haar testament uit 1955 stamde en er zo op het oog geen erfgenamen waren. Gedurende de hele afwikkeling, die onder andere bestond uit het speuren naar erfgenamen (uiteindelijk gevonden in verschillende landen), verkoop van het huis, opruimen en verkopen van de inboedel, contact met de erven,... lees verder
Gedurende ruim 3 jaar ben ik als vereffenaar verantwoordelijk geweest voor het afhandelen van de nalatenschap van mijn alleenstaande tante. Dit was een ingewikkelde klus omdat haar testament uit 1955 stamde en er zo op het oog geen erfgenamen waren. Gedurende de hele afwikkeling, die onder andere bestond uit het speuren naar erfgenamen (uiteindelijk gevonden in verschillende landen), verkoop van het huis, opruimen en verkopen van de inboedel, contact met de erven, erfbelasting uitrekenen en aangifte verzorgen, omgaan met erfgenamen die hun erfdeel weigerden en zo nog veel meer, ben ik zeer deskundig bijgestaan door Nelke. Met een enorm doorzettingsvermogen en een creatieve geest zag zij steeds weer oplossingen voor de vele obstakels die we tegenkwamen. Humorvol, zorgvuldig en integer zijn kernwoorden voor haar werkwijze.

- René -
Bij de afhandeling van de erfenis en erfbelasting na het overlijden van mijn vader zijn wij zeer kundig en professioneel begeleid. Wij hebben in deze periode mede hierdoor minder zorgen gehad, met name over het fiscale aspect. De persoonlijke en professionele benadering en de nazorg hebben ons goed gedaan. Wij bevelen Nelke ten zeerste aan.

- Fam. G. Ligtvoet -
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de tweetrapsschenking. Als het mijn dochters goed uitkomt en ze tevreden zijn (het is tenslotte voor hen en hun kinderen) - en dat zijn ze - dan is het voor ons als schenkers dik in orde. Nogmaals bedankt voor de goede afwerking.

- Els -

Ik ben sinds 1998 werkzaam op het gebied van familie- en erfrecht, executele, vereffeningsprocedures, toezicht, mediation en vermogensoverheveling (estate planning). 

Al tijdens mijn rechtenstudie in Leiden bleek mijn interesse bij het notariële onderdeel familie- en erfrecht te liggen. Na mijn afstuderen heb ik mij als kandidaat-notaris verder gespecialiseerd in dit vakgebied en de daarbij behorende fiscale aspecten. Onder meer door het volgen en afronden van de beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen en de opleidingen tot estate planner (EPN) en mediator en het doorlopen van de Leergang Executele en Vereffening van de Novex. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de algemene notariële praktijk en word ik regelmatig ingeschakeld door notariskantoren. Ik ben aangesloten bij een regionaal netwerk van executeurs en lid van de Novex.

Vanwege mijn expertise ben ik actief als vereffenaar en executeur in de afwikkeling van nalatenschappen en ook kan ik optreden als levensexecuteur en toezichthouder. Ook houd ik mij bezig met het voorkomen van financieel misbruik van ouderen.

Omdat veel mensen inmiddels het beeldbellen hebben ontdekt strekt mijn werkgebied zich uit over heel Nederland. Mijn kantoor bevindt zich in het mooie Drenthe maar ik kom ook regelmatig in de regio Den Haag-Leiden voor besprekingen. 

Puppy's Barbet Sia
Iets geheel anders dan bezig zijn met het juridische is mijn hobby mijn hond: Sia. Half april 2022 krijgt zij bij ons thuis een nestje pups. Wij zijn erg benieuwd hoeveel het er worden. Mocht er interesse zijn in een pup neem dan contact met mij op. U bent welkom! 

link naar de website https://www.barbetlapetitechaumette.nl/

Op al mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Kroes Familiejuristen
mr. P.M. (Nelke) Kroes
06-81069381
kroes@familiejuristen.nl